jump to navigation

Det tär på oss … 15 februari 2011

Posted by Emma Kastell in Uncategorized.
trackback

Efter tre dygn i nya lägenheten upptäckte vi att kyl och frys var sönder. Det fick bli till att slänga all mat som vi hade köpt dagen tidigare. Igår lagade de äntligen eländet så nu kan vi börja laga mat på riktigt. Just nu har vi världens snyggaste matbord:

Ett riktigt matbord med sex stolar hittade vi på Müllers Möbler i Vellinge. Det vill vi ha! Men först måste målarna spackla väggar och måla om tak och väggarna i vardagsrum/kök i nya lägenheten. Hela skiten är fuskbyggt och ser fördjävligt ut.

Vi har tapetserat tre våder i stora sovrummet. Tapeten var inte alls så snygg som den såg ut i affären och både jag och Henrik är trötta på det mesta just nu. Den gamla lägenheten står fortfarande osåld och med en stor avfuktare, en massa hål i taket och en stor plastbubbla i köket.

Den äckelmintgröna färgen i det stora sovrummet i den nya lägenheten är i alla fall så gott som borta på en vägg just nu, men vi tar det så långsamt att vi skräms av det själva. Aldrig någonsin har ett rum stått halvmålat i över en vecka.

Jag är trött på vinterkylan som viner genom ben och märg. Jag vill bara ha sommar och ljus och lägger därför upp några bilder från midsommar nu senast:

Kommentarer»

No comments yet — be the first.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: